"Our home is of double brick construction with some art deco features on a difficult, narrow, rear-ward sloping block with diverse elements. Existing additions to the back were poorly designed and well past their prime therefore much in need of replacement.

Jess has transformed the rear with a wonderful contemporary design that captures the winter light that we needed, plus forms a strong connection between the house and back garden with pool. We are delighted with the results, and appreciated her professionalism in our dealings with her.

 

Jess's responses to our queries were always prompt and her guidance during the planning stages enabled us to maximise the benefits of a functional, attractive extension. We strongly recommend her as an innovative architect, mindful of environmentally sustainable design and very creative with the use of difficult spaces. Thanks Jess."

                                                                                                                                                     Judy & Keith

 

 

 

 

KITCHEN-STH.jpg

© 2019 by JESSICA MATSON ARCHITECTURE
 

  • Facebook App Icon
  • Flickr Clean